sastāvdaļas

  • Zinc Oxide

    Cinka oksīds

    Cinka oksīds ir balts, dabā plaši sastopams pigments. Cinka oksīdu plaši izmanto dažādu ādas problēmu ārstēšanai. Izmanto tādos produktos kā zīdaiņu pūderis un aizsargkrēmi autiņbiksīšu izraisīta iekaisuma ārstēšanai, pretblaugznu šampūns un antiseptiskie krēmi. Cinka oksīds ir izplatīts UV staru filtrs, kas pasargā ādu no UVB un UVA saules stariem. Cinka oksīdu izmanto kosmētikas un pārtikas produktu krāsvielu.

Produkts ir pievienots tavam pirkumu grozam!
aizvērt
pierakstīties jaunumiem

pierakstīties jaunumiem